Affiliates 2017-04-07T00:01:49+02:00

Affiliates

Creëer eenvoudig een passief inkomen

Wilt u gemakkelijk geld verdienen? Meld u dan aan als affiliate partner van H-IT Hosting. Door mensen in contact te brengen met ons bedrijf en onze hostingpakketten, krijgt u een aantrekkelijke vergoeding. Zo krijgt u per aangeleverde klant een vergoeding van 20 procent, die u in regelmatige uitbetalingen vanaf 25 euro kunt ontvangen.

H-IT Hosting affiliate

Gemakkelijk en snel geld verdienen

H-IT Hosting is altijd op zoek naar nieuwe klanten en u kunt ons helpen ons klantenbestand uit te breiden. Dit hoeft u natuurlijk niet gratis te doen, maar voor een aantrekkelijke vergoeding. U plaatst een unieke link naar onze website op uw eigen website en als internetgebruikers via deze link klant worden van H-IT Hosting, krijgt u hier een vergoeding voor. Dit betekent dat u geld verdient door de bezoekers van uw website door te verwijzen naar H-IT Hosting, zonder dat u verder iets hoeft te doen. 

Klikt een internetgebruiker op de link op uw website, dan wordt er een cookie op zijn of haar computer opgeslagen. Deze cookie blijft altijd 30 dagen staan. Wordt er niet meteen een bestelling geplaatst bij H-IT Hosting, maar gebeurt dit in een later stadium? Dan krijgt u hier alsnog een vergoeding van 20 procent voor, als het maar binnen de periode van 30 dagen gebeurt.

De voorwaarden van het H-IT Hosting affiliateprogramma

H-IT Hosting hanteert de volgende voorwaarden voor het affiliateprogramma:

  • U krijgt een doorlopende vergoeding voor onze affiliates. Wordt een pakket van een jaar verlengd, dan krijgt u voor dezelfde klant weer een vergoeding van 20 procent.
  • De vergoeding van 20 procent kan afwijken bij domeinnamen, specials en/of speciale aanbiedingen.
  • U krijgt reclamemateriaal van H-IT Hosting, die u op uw website kunt zetten om meer clicks en dus meer verdiensten te genereren.
  • H-IT Hosting betaalt uw affiliate verdiensten uit vanaf 25 euro.

Bent u overtuigd van de voordelen van onze affiliateprogramma? Meld u dan direct aan voor dit unieke programma via onze website. Heeft u zich aangemeld, dan ontvangt u uw unieke link en reclamemateriaal en kunt u meteen beginnen met geld verdienen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over ons affiliateprogramma? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden en u eventueel direct aan te melden voor ons affiliateprogramma.  

Wordt affiliate bij H-IT Hosting

Klik hier om een account aan te maken